Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Prijave za FrontEd radionicu su otvorene!

FrontEd je besplatna stručna radionica studentske udruge EESTEC LC Zagreb čiji je cilj naučiti mlade ljude osnovna znanja i vještine web programiranja. Uzevši u obzir uspjeh prošlogodišnjeg izdanja radionice koje je nagrađeno Rektorovom nagradom, ove se godine radionica tematski proširuje te će pokrivati i frontend i backend.

Prijave su već otvorene, a predviđeno trajanje radionice je od 7. do 23. ožujka 2022. godine gdje su predavanja predviđena samo radnim danima. Predavanja će se održavati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (ukoliko do tada budu donesene nove epidemiološke mjere koje bi spriječile ulazak studenata na fakultet, sve je spremno za održavanje predavanja u online obliku). Prvih devet radnih dana obrađivat će se teorijski dio web developmenta. Zadnji vikend radionice svi će sudionici imati priliku testirati stečeno znanje sudjelovanjem na 24-satnom Hackathonu gdje tri najuspješnije ekipe očekuju nagrade! Timovi će se sastojati od 5 osoba.

Sam Hackaton organizira Span, ovogodišnji Platinum partner koji je odlučio polaznicima omogućiti rješavanje zadatka u svojim prostorima gdje polaznike očekuje veliki otvoren prostor za rješavanje zadatka. Tim IT stručnjaka iz Spana bit će dostupan tijekom cijelog Hackathona za pitanja i smjernice. Garantiramo ugodnu radnu atmosferu, ali i dobru zabavu!

Neka izazov postane prilika!
Nauči nešto novo, pokaži što znaš i prijavi se!

Ovogodišnji partneri na radionici: Span, Photomath, King ICT, Ars Futura, Microblink, Croz, Bit4bytes, Leapbit, Ericsson Nikola Tesla, Innovez

Link za prijave: https://forms.gle/GDjAzYrpsgkTZ6gQA 

Više informacija možeš saznati na našim društvenim mrežama:
Facebook: FrontEd, facebook.com/frontedzagreb
Instagram: @fronted.zg
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica