Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



FEMME STEM – Prijavi se!

Studentica si STEM područja Sveučilišta u Zagrebu? Zanima te kako ostvariti karijeru u STEM području u Hrvatskoj? Oduvijek si se pitala kako izgleda tipični dan u životu žene s uspješnom karijerom i iskustvom na različitim projektima? Ako je odgovor na ova pitanja 'DA', ovo je idealna prilika za tebe!

Što je FEMME STEM?
Uoči dana žena, studentska udruga EUROAVIA Zagreb organizira zajedničko druženje studentica i žena iz akademije i STEM industrije. Kroz kreativnu radionicu u obliku pub-kviza imat ćeš priliku upoznati se s ostalim studenticama i uspješnim ženama iz STEM-. Nakon toga, uz opuštenu atmosferu s glazbom, hranom i pićem, moći ćeš postaviti pitanja koja su te oduvijek zanimala i steći neprocjenjivo znanje koje će ti koristiti u razvoju svoje karijere!

Iz kojih tvrtki i s kojih fakulteta će doći uspješne žene?
Gošće događaja dolaze s FSB-a, PMF-a, FKIT-a te iz Rimac Automobila, NE Krško, CROZ, SmartLynx Airlines, Ostendo Consulting i drugih gdje rade kao direktorice, projektni menadžeri i inženjeri. Konačan popis gošći bit će obavljen po završetku prijava.

Kada i gdje će se održati događaj?
FEMME STEM održat će se u petak, 4.3.2022. u Book Caffe-u (Ul. Hrvatske bratske zajednice) u Zagrebu s početkom u 19:00.

Tko se može prijaviti?
Prijaviti se mogu studentice svih smjerova i godina studija Sveučilišta u Zagrebu sa STEM fakulteta poput FSB-a, FER-a, PMF-a, TVZ-a, FKIT-a i drugih. Prijave su besplatne i funkcioniraju po principu „tko prvi, njegovo!“, ali je broj ograničen na 40 sudionica. Svako područje STEM-a, osim medicine, ima rezervirani broj prijava, stoga su prijave podložne korekcijama kako bi se osigurala raznovrsnost. Prijave se zatvaraju 25.2.2022. te ćeš dobiti potvrdu o prijavi na mail u roku od 24 sata.

Više informacija o događaju, obavijestima i uspješnim ženama koje će sudjelovati pratite na našoj Instagram stranici.

Stoga nemoj čekati - prijavi se sada! Klikni OVDJE
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica