Početna stranica - FSB

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Obavijesti vezane za pandemiju COVID-19


Natjecanje u trgovanju na financijskim tržištima University Trading Tournament - UTT

Financijski klub poziva Vas na već tradicionalno studentsko natjecanje u trgovanju na financijskim tržištima University Trading Tournament - UTT.

Natjecanje se održava već sedmu godinu te pruža natjecateljima realan doživljaj trgovanja dionicama, kriptovalutama, te izvedenicama na virtualnoj burzi putem platforme OptimTrader, kojoj se može pristupiti preko računala ili preko mobilne aplikacije.

UTT je projekt pokrenut s ciljem povećanja financijske pismenosti te svijesti studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta. Tijekom natjecanja sudionici će se kroz online predavanja i trgovanje na virtualnoj burzi upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta, te će moći iskušati ta znanja u praksi. Također, kroz predavanja koja će održati predstavnici partnerskih firmi moći ćete saznati sve o tome kako se trguje u profesionalnim trading firmama, te investicijskim fondovima.

Ukoliko se želite okušati u tradingu i izbrusiti svoje vještine u trgovanju bez da preuzimate stvarni rizik, prijave su otvorene, a prijaviti se možete klikom na link: https://forms.gle/bg7W7WdkrMGUaDtPA

Natjecanje počinje 19. travnja i sastoji se od 2 runde, od kojih svaka traje 2 tjedna, uz finalnu rundu koja će se odvijati uživo tijekom jednog dana. Natjecatelji imaju potpunu slobodu u trgovanju i strategijama: bilo to korištenje naprednih tehničkih analiza il svega nekoliko tradeova kroz mobilnu aplikaciju na dan.

Za više informacija posjetite naš web i Instagram profil: http://finance.hr/tournament/ https://www.instagram.com/university_trading_tournament/

Srdačan pozdrav i vidimo se na UTT-u!
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica