Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Business Future in Croatia - najava konferencije u organizaciji AIESEC-a

Business Future in Croatia konferencija je AIESEC-a u Hrvatskoj koji svaki lokalni tim organizira u svom gradu. Tako AIESEC u Zagrebu ovog siječnja organizira drugo izdanje koje se oslanja na građenje potencijala, znanja i ostanka u Hrvatskoj, a konferencija će se održati 14. 01. 2023. u prostoru MM dvorane Studentskog Centra Zagreb (Savska cesta 25) s početkom u 10:30.

Ovogodišnje izdanje sadržavat će dvije panel rasprave, a predviđa se i predavanje iznenađenja. Ove godine fokus zagrebačkog izdanja je na OPG-ovima i sinergijama između poduzeća s temom "Sinergija velikih i malih poduzeća". Osim predavanja i panela, sudionici će imati priliku sudjelovati i u case studyju s temom “Kako spojiti nespojivo.”

Konferencija je prošle godine obuhvatila brojne renomirane ljude, a i ove godine imamo bogati repertoar s panelistima: Krešimir Bešir iz Podravke, Leticija Hrenković iz Agrokluba, Antonija Šoštarić iz AGRIVI, Luka Jureško iz Submarine, Ivan Lauc iz Plodovi.hr, Nikolina Novinić iz Destinove i Goran Vrabec iz Volim ljuto. Moderatorica oba panela je Dragana Gucanin.

Svi zainteresirani se mogu besplatno prijaviti na linku i biti u toku s društvenim mrežama. Pozivamo na prijavu kako bi mladi ljudi mogli poslušati iskustva, priče i savjete o temi koja postaje sve bitnija u poslovanju i životu ljudi. Osim interaktivnosti konferencije i case studyja, sudionike čekaju i mnoge nagrade naših sponzora!

Udruga AIESEC Hrvatska je ogranak najveće studentske organizacije koja djeluje u 106 država, a u Hrvatskoj postoji od 1953. godine. Djeluje kao najveća globalna mreža mladih, neprofitna i nevladina organizacija čiji je cilj potaknuti razvoj liderstva i drugih vještina ključnih za unapređenje mladih. AIESEC je priznat od strane UN-a kao važna karika u lancu ostvarenja ciljeva održivog razvoja. Također, svojim djelovanjem je prepoznat kao platforma za stjecanje iskustava koja se cijene kod brojnih poslodavaca.
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica