Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Upoznaj KSET na Danu otvorenih vrata

U petak, 17. 3. 2023. Klub studenata elektrotehnike (KSET) otvara vrata novim članovima i poziva studente svih fakulteta na cjelodnevno druženje! Ako za vrijeme studiranja želiš steći praktična iskustva i nove prijatelje kroz brojna druženja, dođi 17. 3. od 9 do 17 h u KSET, popij kavu, iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i sekcija i pridruži se KSET-u!

KSET trenutno broji devet sekcija, a to su Biciklistička sekcija, Disco sekcija, Dramska sekcija, Fotosekcija, Glazbena sekcija, Planinarska sekcija, Računarska sekcija, Tehnička sekcija i Videosekcija te dva tima: Dizajn i PR!

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima i druženju, a osobito su vješti u kuhanju odličnog graha.

Disco sekcija je skupina entuzijasta koji žive i dišu za glazbu te će ti pokazati miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na njihovim partijima.

Dramska sekcija organizira predstave i dramske vježbe, radi kostimografiju i scenografiju koju imaš priliku vidjeti u petak, a možda saznati i pokoji glumački trik.

Fotografska sekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira radionice i izložbe. Kod njih ćeš moći saznati sve o fotografiji i o opremi koju koriste.

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju koncertnog programa pa svrati do njih da ti otkriju sve tajne dobrog zvuka i osvjetljenja uz demonstraciju opreme.

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. Saznaj najbolje dogodovštine s njihovih izleta i po putu nauči složiti šator.

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu kluba. Možeš ih pitati sve što te zanima, od Linuxa do web stranica - oni će pronaći odgovor.

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a. Ako svratiš do njihovog štanda ispričat će ti i pokazati kako popravljaju, leme, rezbare, lijepe i po potrebi, lome.

Videosekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. Možeš saznati kako rade s kamerama te kako izgleda proces montaže, a uvijek se možeš s njima upustiti u razgovor o svom najdražem filmu.

Za više informacija o KSET-u i kako se učlaniti, navrati u KSET i pitaj što te zanima ili se javi na uclani.se@kset.org.
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica