Međunarodno istraživanje - Prehrambene navike studenata i osjetljivost na stres za vrijeme novog (''mekog'') lockdowna uzrokovane COVID-19 pandemijom Kolege s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu provode istraživanje s međunarodnom suradnjom u kojem ispituju prehrambene navike studenata i osjetljivost na stres za vrijeme novog (''mekog'') lockdowna tijekom COVID-19 pandemije. Ispunjavanje ankete traje manje od 10 minuta, a ispunjavanjem biste uvelike pomogli radnoj skupini s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.
Poveznica na anketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhp8hgWqggC_5QtMaHRXwtxeIA5wdrqxc-dyVrgPGWv5rtmw/viewform?usp=sf_link Unaprijed se zahvaljujem ispred radne skupine s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta na čelu s prof. dr. sc. Jasenkom Gajdoš Kljusurić. Autor: Zlatko Brkić Objavljeno: 15. prosinca 2020. u kategoriji FSB Obavijesti Ostale vijesti iz kategorije
| |
![]() ![]() |
MB 3276546 OIB 22910368449 PIC 996827485 IBAN HR4723600001101346933 tel: +385 1 6168 222 fax: +385 1 6156 940 |
Sveučilište u Zagrebu Ministarstvo znanosti i obrazovanja Alumni AMAC Mapa stranica |
|||
Fakultet strojarstva i brodogradnje Ivana Lučića 5 10002 Zagreb, p.p. 102 |