Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


ASHRAE UNIZG vas poziva na predavanje tvtke Aquachem

Studentski ogranak ASHRAE UNIZG s veseljem vas poziva na predavanje tvrtke Aquachem čiji će stručnjaci govoriti o bazenskoj tehnici, odnosno prezentirati tehnologije obrade vode u bazenima te proces dimenzioniranja elemenata sustava bazenske tehnike.
Predavanje će se održati u Maloj vijećnici (1. kat, južna zgrada) u četvrtak, 5. prosinca s početkom u 17.00 sati.

Aquachem je vodeći distributer opreme za bazene, wellness, fontane, jezera, tretman vode i navodnjavanje sa dugogodišnjim iskustvom i timom stručnjaka koji može ponuditi kompletnu opremu za izvođenje, kao i cjelovita rješenja kod razvoja projekata privatnih i javnih bazena, fontana, jezera, tretmane vode i sustava navodnjavanja. U više od 15 godina iskustva u radu s bazenima opremili su stotine privatnih, hotelskih i gradskih bazena, wellnessa, fontana i drugih vodenih objekata te sustava navodnjavanja.

Ovo je prvo u nizu planiranih stručnih predavanja u organizaciji studentskog ogranka ASHRAE (American Society Of Heating, Refrigerating And A-C Engineers), ugledne međunarodne strukovne organizacije koja broji oko 60 000 članova iz 132 zemlje koji predstavljaju profesionalce za izgradnju sustava i industrijske procese širom svijeta. Društvo i njegovi članovi fokusiraju se na građevinske sustave, energetsku učinkovitost, kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru i održivost unutar industrije.

ASHRAE studentski ogranak Sveučilišta u Zagrebu (University of Zagreb ASHRAE Student Branch) osnovan je 2017. godine sa sjedištem na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, a ima za cilj okupljanje studenta svih tehničkih fakulteta koji se bave spomenutom tematikom. Jedna od aktivnosti UNIZG ASHRAE ogranka uključuje organizaciju stručnih pozvanih predavanja, a kao nadopunu redovnoj nastavi. Za sva pitanja vezano uz aktivnosti ogranka te mogućnost učlanjenja, molimo Vas da se obratite predsjednici ASHRAE UNIZG ogranka, Mihaeli Štajduhar.
  • Podijeli
Ostale vijesti iz kategorije

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica