Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Dobitnici Rektorove nagrade u akademskoj godini 2022./2023.

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Na temelju prijedloga Povjerenstva, rektor je nagradio ukupno 100 radova u pet kategorija: 59 radova u a) kategoriji, 15 u b), 7 u d), 2 u e) i 17 radova u f) kategoriji.

U privitku je popis imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2022./2023. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Molimo da popis objavite na mrežnim stranicama svoje ustanove. Popis dobitnika i nagrađenih radova objavljeni su i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u četvrtak 29. lipnja 2023. u 12 sati u zgradi SEECEL-a, Radoslava Cimermana 88. Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći pred veliku svečanu dvoranu najkasnije do 11.15 sati (južni ulaz br. 3).

Zbog ograničenoga broja mjesta u dvorani priznanja za nagrađene radove iz kategorije d), e) i f) preuzet će po dva studentska predstavnika.

Prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dobitnici Rektorove nagrade dužni su pripremiti postere svojih radova. U prilogu se nalaze upute za izradu postera i predložak postera.

Izložba postera nagrađenih radova održavat će se u SEECEL-u od 29. lipnja do 10. srpnja.
  • Privitak
  • Podijeli