Početna

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Početna
Katalog knjižnice
Produživanje knjiga online

Sudjelovanje Sveučilišta u Zagrebu u Noći muzeja 2024.

Sveučilište u Zagrebu tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja predstavljanjem svoje bogate povijesne, kulturne i akademske baštine. Kako se u akademskoj godini 2023./2024. obilježava 355 godina djelovanja i 150 godišnjicu utemeljenja modernog Sveučilišta, potaknuti temom 19. Noći muzeja „Muzeji i nova publika“ želja je sveučilišni život i tradiciju posebno približiti studentima.

U novom prostoru Rektorata (zgrada SEECEL) od 18,00 do 19,30 sati u petak 26. siječnja organiziran je prigodni program uživo za studente Sveučilišta u kojem će izravno moći upoznati povijesni razvoj i djelovanje Sveučilišta u Zagrebu, načine čuvanja i predstavljanja akademske baštine te na koji način studenti mogu aktivno doprinijeti sveučilišnoj priči.

Detaljne informacije o programu dostupne su na: https://noc-muzeja.hr/muzej/sveuciliste-u-zagrebu/, a prigodni plakat u privitku.
  • Privitak
  • Podijeli