Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.

Aktualno


EIT Manufacturing: Poziv studentima na rješavanje industrijskih izazova

EIT Manufacturing dio je projekta Horizon Europe INDUSAC (koji je dio programa Horizon Europe u sklopu inicijative "Human-centred and Ethical Development of Digital and Industrial Technologies Initiative (HORIZON-CL4-2021) -HUMAN-01)). Cilj ovog projekta je poticanje suradnje industrije i akademske zajednice između tvrtki, studenata i istraživača diljem Europe.

Cilj ovog poziva je poticanje kratkoročne istraživačke suradnje između akademske zajednice (studenti i istraživači) i industrije (poduzeća) kako bi se odgovorilo na izazove iz stvarnog svijeta s kojima se poduzeća suočavaju. Financijska potpora, u obliku Financijske potpore trećim stranama (FSTP), bit će osigurana isključivo studentima članovima timova za zajedničko stvaranje.

Poziv za slanje motivacijskih pisama:

Pozivamo sve studente da pošalju svoja motivacijska pisma za bilo koji od više od 70 izazova koji se nalaze u prilogu, potičući suradnju između akademske zajednice i industrije. Ova inicijativa ne samo da pruža platformu studentima da pokažu svoje vještine, već nudi i priliku da stvarno utječu na izazove industrije.


Rok i novčana nagrada:

Rok za predaju motivacijskih pisama za izazov po vlastitom izboru je 31. siječnja 2024. Najuspješniji sudionici ne samo da će steći dragocjeno iskustvo, već će dobiti i novčanu nagradu (do 1.000 EUR po studentu) za doprinos.


Pogodnosti za studente:

Sudjelovanje u ovim izazovima izvanredan je dodatak studentskom životopisu i obrazovnom putu. Nudi priliku za rad na izazovima iz stvarnog svijeta, suradnju s vodećima u industriji i pokazivanje njihovih vještina rješavanja problema budućim poslodavcima.


Top 5 najzanimljivijih izazova:

U prilogu ćete pronaći cijeli popis izazova. Osim toga, ovdje su neki od najzanimljivijih izazova:

ReSoil® Web Revamp: Ozelenjavanje budućnosti obnavljanjem degradiranog zemljišta diljem svijeta

Analiza konkurentnosti trenutnog kirurškog liječenja perforacija gastrointestinalnog trakta

Prah aluminijeva oksida s aktivnom površinom koji se koristi kao katalizator u drugim kemijskim procesima

Konkurentna analiza mikronosača i ATMP-a

Mentalna dobrobit osoba s demencijom - Analiza tržišta izvannastavnog obrazovanja u domovima za starije osobe/agencijama za kućnu njegu u području demencije

 

Pročitajte više o INDUSAC-u: https://indusac.eu/indusac/

Pročitajte sve zahtjeve: https://indusac.eu/open-call-for-students-researchers/

Pogledajte sve dostupne izazove: https://indusac.innogetcloud.com/challenges
  • Privitak
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica