Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Udruga eSTUDENT organizira predavanja o mentalnom zdravlju – otvorene prijave

Tim Evaluacije predstavio je novi projekt udruge eSTUDENT "It starts with you" koji s prvim aktivnostima počinje već ovog mjeseca. Teme dva siječanjska predavanja o mentalnom zdravlju su stres i anksioznost. Osim što će se studentice i studenti na ovom projektu moći upoznati s temama mentalnog zdravlja bitno je naglasiti da će i dobiti alate koji će im pomoći da ga unaprijede.

Predavanja za sve

Prvo predavanje održat će se u utorak 17. siječnja 2023. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 17 sati. Predavačica Anamarija Bogović, inače izv. prof. dr. sc. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu kojoj je u fokusu zanimanja klinička psihologija, u predavanju pod naslovom “Anksioznost - kako je prepoznati, razumjeti i nositi se s njom?” pozabavit će se s više aspekata anksioznosti. Od toga zašto smo uopće anksiozni te kako da se najbolje suočimo s njom, a pritom će sve navedene teme biti prilagođene studentskoj populaciji.

“Nošenje sa stresom - odakle dolazi stres i koji su nam okidači?” tema je drugog predavanja koje će se održati u srijedu 25. siječnja 2023. godine u 17.30 sati. Hana Gačal, asistentica s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, govorit će o izvorima stresa i kako on nastaje, kako se s njime nositi te će nam pojasniti što je to pozitivan stres. Lokacija održavanja predavanja je također Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Na predavanja se prijavi klikom na formu.
 
Za više informacija o narednim predavanjima u sklopu projekta "It starts with you" pronađi na webi stranici Udruge. Kako bi ostao/la upoznat/a sa svim ostalim aktivnostima eSTUDENTa prati ih na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn, a za pravovremeno osiguravanje informacijama koje mogu upotpuniti tvoje iskustvo studiranja pretplati se na njihov newsletter.
 
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica