Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



AIESEC traži nove članove

Svoje slobodno vrijeme želiš provesti u okruženju sa svojim vršnjacima? Želiš steći brdo novog iskustva, kao i korisnih vještina, koje će ti itekako dobro doći na tvome budućem radnom mjestu? Ili pak možda želiš naučiti biti timski igrač i probuditi „uspavanog“ lidera u sebi?

AIESEC je pravo mjesto za tebe!

Pitaš se što je to AIESEC uopće?

AIESEC je globalna ne-za-profitna i nevladina studentska organizacija, osnovana 1948. godine. Danas posluje u više od 100 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj djeluje od davne 1953. godine i to u čak 4 trenutno aktivnih lokalnih odbora u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Splitu. AIESEC mladima omogućuje osobni, kao i profesionalni razvoj, stjecanje vrijednog iskustva i primjenjivih vještina za daljnji profesionalni razvitak te ostvarenje liderskog potencijala kroz volonterske i stručne prakse diljem svijeta, razne  konferencije, seminare i edukacije, kao i mnoge druge projekte. Sudjelovanjem u organizaciji i radom na konferencijama, članovi imaju uvid u realne situacije s kojima će se susretati u svojoj daljnjoj karijeri. Članovi AIESEC-a, također dobivaju pregršt prilika za networking na globalnoj razini!

Sve ovo zvuči kao idealna prilika za kreiranje impresivnog CV-ja, zar ne?

Timovi koji ti nude zaista širok spektar mogućnosti za vlastiti razvoj i stjecanje novih znanja su :  OGX (Tim za odlazne prakse i volontere), ICX (Tim za dolazne prakse i volontere), MKT&PR (Marketing i PR), TM (Team management) te BD&F (Business development i financije).

Titula AIESEC-ovca neće ti pomoći samo pri izgradnji vlastite budućnosti, nego također time pridonosiš i boljem, održivijem, zelenijem i inkluzivnijem svijetu, držeći se ciljeva održivog razvoja.

Ako želiš biti dio međunarodne tradicije duge skoro 75 godina, odaberi tim koji odgovara tvojim zanimacijama i postani lider svoje budućnosti!

Što čekaš? Link za prijavu nalazi se OVDJE.
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica