Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



EIT Manufacturing Hub: Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji

24. listopada s početkom u 9.00 sati održat će se događaj pod nazivom Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji, u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health Hub-a za Hrvatsku i Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Manufacturing Hub-a za Hrvatsku.

Događaj je organiziran s namjerom da okupi ključne dionike iz farmaceutske industrije koji će raspraviti važnost inovacija kao pokretača napretka u više razina, od unaprjeđenja internih proizvodnih procesa pa do stvaranja rješenja u vidu unaprjeđenja proizvoda i usluga koje će doprinijeti zdravlju građana, kao i unaprjeđenju zdravstvenog sustava.

Događaj će otvoriti prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i suradnju s gospodarstvom Sveučilišta u Zagrebu, redoviti profesor u trajnom zvanju Fakulteta prometnih znanosti.Sudionici događaja imat će prilike doznati više o mogućnosti koje zajednice znanja i inovacije Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), nude hrvatskim inovatorima, istraživačima i poduzetnicima koji žele stvarati inovacije u zdravstvu i proizvodnoj industriji.

Uslijedit će zanimljiva panel rasprava usmjerena na inovacije u farmaceutskoj proizvodnji na kojoj će sudjelovati prof. dr. sc. Tomislav Bolanča, prorektor za poslovanje i digitalizaciju Sveučilišta u Zagrebu, redoviti profesor u trajnom zvanju Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Zdravka Knežević, direktorica znanstveno – stručnih operacija tvrtke Jadran Galenski Laboratorij, Eugen Marcelić, direktor pilot proizvodnje tvrtke PLIVA, članice TEVA grupe i Mate Poropat, direktor farmaceutsko-tehnoloških operacija tvrtke Jadran Galenski Laboratorij.

Događaj će se održati na privremenoj adresi Sveučilišta u Zagrebu, zgradi SEECEL-a, u ulici Radoslava Cimmermana 88.

Prijavite se klikom na sljedeći link: https://bit.ly/Inovacije_u_farma_proizvodnji_prijave

Program događaja pronađite ovdje: https://bit.ly/Inovacije_u_farma_proizvodnji_program
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica