Novosti

Na ovoj stranici koristimo kolačiće kako bi korisnici mogli pristupati svojim korisničkim računima te za potrebe analize pristupa fakultetskim stranicama. Nastavljanjem korištenja ove stranice pristajete na kolačiće.



Prilika za studente: Sudjelujte na konferenciji Manufacturing Innovation as a Driver of the Future

Saznajte sve najnovije trendove u proizvodnoj industriji, kao i važnost inovacija u proizvodnom procesu, upoznajte se s radom domaćih startupova i ne propustite priliku za networking s predstavnicima vodećih hrvatskih kompanija!

Sve to očekuje vas 7.12. na jednodnevnoj konferenciji “Mannufacturing Innovation as a Driver of the Future” u organizaciji EIT Manufacturing Huba Hrvatska. 

EIT Manufacturing Hub Hrvatska i ove godine organizira jednodnevnu konferenciju Manufacturing Innovation as a Driver of the Future 7. prosinca 2023. u prostorima WESPA Spaces Business & Lounge (Radnička cesta 52, Zagreb).

Cilj je ovog događaja okupiti sve ključne sudionike u domaćoj proizvodnoj industriji, kao i sve osobe zainteresirane za tijek proizvodne industrije u budućnosti. 

Sudionici konferencije imat će prilike doznati više o mogućnostima koje im nudi EIT Manufacturing zajednica znanja i inovacija te čuti iskustva i mišljenja stručnjaka s lokalne scene u zanimljivim panel raspravama. Također, imat će priliku za sudjelovanje u radionicama korisnima za unapređenje znanja u proizvodnji. 

Sponzori konferencije osigurali su da na ovom događaju upravo vi, kao student, možete ostvariti besplatnu kotizaciju kako bih se upoznali s novostima svijeta proizvodnje i dobili priliku za networking sa stručnjacima iz područja.  

Kako biste ostvarili pravo na besplatni dolazak, molim Vas ispunite obrazac na linku: https://forms.gle/vhUwRCWQTeusLz6N7  

Zadnji dan za prijavu: 1. prosinca 2023. 

Najbolja motivacijska pisma bit će presudna u odabiru onih koji će dobiti priliku sudjelovati na ovom događaju. 

Više informacija o samom eventu i o EIT Manufacturing Hub-u: https://eitmanufacturinghub.hr/manufacturing-innovation-as-a-driver-of-the-future/  
  • Podijeli

Fakultet strojarstva i brodogradnje
Ivana Lučića 5
10002 Zagreb, p.p. 102
MB 3276546
OIB 22910368449
PIC 996827485
IBAN HR4723600001101346933
tel: +385 1 6168 222
fax: +385 1 6156 940
Sveučilište u Zagrebu
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Mapa stranica