Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Vijesti
Frane Pamuković: Obrana preliminarne teme
U četvrtak, 6. srpnja 2017. godine u 10 sati, u Maloj vijećnici južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje (I. kat), održat će se javna obrana preliminarne teme doktorskog rada Frane Pamukovića, mag.ing.mech. pod naslovom: “Eksperimentalno određivanje utjecaja krioprezervacije na mehanička svojstva svinjskih aorti”. Mentor doktorskog rada je prof.dr.sc. Janoš Kodvanj.
Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na poziv „Jačanje socijalnog dijaloga-faza III.
Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. poziva Vas na informativnu radionicu za Poziv „Jačanje socijalnog dijaloga-faza III.“ Radionica će se održati u Zagrebu, Hotel International 27.lipnja 2017. godine. Više o radionici možete pročitati ovdje.
Tvrtka RASCO d.o.o. objavila je Natječaj za dodjelu stipendija studentima preddiplomskog i diplomskog studija strojarstva, Konstrukcijski ili Proizvodni smjer. Tekst natječaja možete pročitati u privitku.  
HUP-Inicijativa za mlade
FSB je od 1. lipnja 2017. počeo sudjelovati u Inicijativi za mlade Hrvatske udruge poslodavaca http://inicijativazamlade.hup.hr/ koja olakšava studentima pronalazak kvalitetne studentske prakse u uspješnim tvrtkama u skladu s priznatim međunarodnim standardima kao i mogućnosti mentorstva za vrijeme prakse. Studenti se prijavljuju sa svojim AAI@Edu podacima.
Vertiv Croatia d.o.o. traži studente završnih godina (diplomandi 2017. BA ili MA) koji su voljni svoju karijeru usmjeriti prema prodaji. Prijavite se na jednogodišnji program koji će vas osposobiti i pripremiti za posao u našem odjelu prodaje. Kontakt email za prijavu je: MakeTheFutureYours@vertivco.com. Prijave se zaprimaju do kraja lipnja 2017. Detalji se nalaze u privitku.
Sveučilište u Zagrebu donijelo je Postupnik donošenja preporuke za prilagodbu nastavnog procesa i polaganja ispita koji regulira način postupanja Ureda za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu u slučaju zaprimanja zahtjeva za donošenje preporuke za prilagodbu nastavnoga procesa i polaganja ispita. Više možete vidjeti u prilogu.
U privitku možete vidjeti plan kolokvija za ljetni semestar akademske godine 2016./2017. 
INTERREG EUROPE – objava trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga
Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014.-2020. identificira i širi dobru praksu s ciljem njezinog prijenosa prvenstveno na Operativne programe u okviru ulaganja za rast i radna mjesta, ali i na programe u okviru europske teritorijalne suradnje. U teritorijalnom smislu obuhvaća cijeli teritorij Europske unije, Norvešku i Švicarsku, te je sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj. Poziv na dostavu projektnih prijedloga će biti otvoren od 01. ožujka 2017. godine do 30. lipnja 2017. godine. Više o pozivu možete pročitati ovdje.
Stipendije za Sveučilište Manchester, UK
Sveučilište Manchester nudi deset stipendija za preddiplomski studij. Stipendije se obnavaljaju svake godine u maksimalnoj dužini od četiri godine, ovisno o rezultatima studenta. Rok za prijavu 30.06.2017. godine. Više informacija o uvjetima natječaja nalazi se ovdje.
Rezultati drugog kruga Natječaja za akademsku mobilnost u 2017. godini
Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate drugog kruga Natječaja za akademsku mobilnost u 2017. godini. Rezultati i upute izabranim kandidatima dostupni su na poveznici ovdje.
Regionalna ljetna škola u Fojnici, BiH
Pozivaju se studenti zadnje godine diplomskog studija i/ili znanstveni novaci da se prijave za sudjelovanje na 13. ljetnoj školi koja će se održati u Fojnici, BiH od 20. do 26. kolovoza 2017. godine. Tema ovogodišnje ljetne škole su je smanjenje emisija na regionalnom nivou s posebnim naglaskom na energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Službeni jezik škole je engleski. Ukupan broj polaznika je 20, a svi troškovi bit će pokriveni od strane organizatora. Rok za prijavu je 1. srpnja 2017. godine. Više informacija i kako se prijaviti možete pročitati na www.reic.org.ba.
Lemax (iTravel software) is a leading company for developing specialized software solutions for travel companies. We are looking for a Customer Care Specialist: a person who has a technical educational background, such as IT or engineering, who is positive, dynamic, cooperative and a fast learner hungry for new knowledge. If you want to be a part of our success story, please send us your CV to jobs@lemax.net by July 1st 2017. For more details about the position, read the full description.
Branko KATANA, mag. ing. mech., obrana doktorskog rada
Branko KATANA, mag. ing. mech., branit će doktorski rad pod naslovom "ŽIVOTNI VIJEK KOMPOZITNOG KLIZNOG LEŽAJA“, dana 28. lipnja 2017. godine u 11 sati u Maloj vijećnici FSB-a , Ivana Lučića 5/1. kat.
Bestprojekt zapošljava magistra inženjera strojarstva procesno-energetskog smjera
Bestprojekt d.o.o., Petrovaradinska 7/7, tvrtka sa 50-godišnjom tradicijom u projektiranju u području energetike traži: MAGISTRA INŽENJERA STROJARSTVA, pripravnika procesno-energetskog smjera sa znanjem Autocada i MS Office-a i poznavanjem engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se rad na određeno vrijeme od 6 mjeseci uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Životopis poslati na adresu: bestprojekt@bestprojekt.hr zaključno s 05.07.2017.
Novosti
Konferencije
Oglasi o radnim mjestima i stipendijama
Obavijesti studentske službe
Call for Projects
Ostale kategorije

 ARHIVA VIJESTIFakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940