Prijava  ·   Webmail  ·   Kontakt  

 
   Oglasi o radnim mjestima i stipendijama
Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA103) raspisalo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2019./2020. Rok za prijavu: 14. veljače 2019. godine (12:00 sati, online i papirnato). Kriteriji odabira studenata na natječaju nalaze se u dokumentu u privitku. 
Rotary klub Zagreb Metropolitan objavio je natječaj za dodjelu 2 stipendije studentima 2. godine preddiplomskog studija. Više informacija nalazi se u privitku.
Stipendije Vulcanus in Japan (industrijska praksa u japanskim tvrtkama)
Raspisan je natječaj za program Vulcanus in Japan kojeg organizira EU-Japan centar za industrijsku suradnju (EU-Japan Centre for Industrial Cooperation). Program je usmjeren na studente prirodnih i tehničkih znanosti sa sveučilišta u Europskoj uniji za jednogodišnje stručno usavršavanje u japanskim tvrtkama. Rok za prijavu je 20. siječnja 2019. godine.
Tvrtka I.B.R. INŽENJERING CIRKOVIĆ d.o.o. iz Zagreba traži više djelatnika za radno mjesto projektanta HVAC i termo tehničkih sustava. Više informacija o natječaju nalazi se u privitku.
Raspisan je Javni pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Zagrepčanka godine. Tekst natječaja nalazi se u privitku. Molimo sve zainteresirane da svoje prijedloge pošalju na e-adresu: nagrade@fsb.hr sa svim propisanim prilozima te jedan primjerak putem urudžbenog zapisnika, najkasnije do petka 18. siječnja 2019.
Raspisan je Javni pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba. Tekst natječaja nalazi se u privitku. Molimo sve zainteresirane da svoje prijedloge pošalju na e-adresu: nagrade@fsb.hr sa svim propisanim prilozima te jedan primjerak putem urudžbenog zapisnika, najkasnije do petka 18. siječnja 2019.
Akademija tehničkih znanosti Hrvatske poziva zainteresirane institucije da predlože pristupnike za suradnike Akademije, međunarodne članove Akademije i počasne članove Akademije. Pojedinci se ne mogu samostalno prijaviti na Javni poziv, već ih predlažu isključivo: Odjel, Uprava ili Predsjedništvo Akademije, odnosno institucije sa znanstvenim statusom u Republici Hrvatskoj (sveučilišta, veleučilišta, fakulteti, visoke škole, instituti, akademije, ostale znanstvene organizacije). Pozivamo ustrojstvene jedinice fakulteta da pošalju svoje prijedloge na e-adresu: nagrade@fsb.hr na propisanim obrascima zajedno sa svim prilozima te jedan primjerak putem urudžbenog zapisnika,  najkasnije do petka 18. siječnja 2019. U prilogu je tekst natječaja.  Povjerenstvo za nagrade
Natječaj za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2018 godinu
Odbor za podjelu državnih nagrada za znanost raspisao je Natječaj za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2018. godinu i to za 4 kategorije: 1. Nagrada za životno djelo 2. Godišnja nagrada za znanost 3. Godišnja nagrada za popularizaciju i promidžbu znanosti 4. Godišnja nagrada znanstvenim novacima Pozivamo ustrojstvene jedinice fakulteta da pošalju svoje prijedloge na e-adresu: nagrade@fsb.hr na propisanom obrascu zajedno sa svim traženim prilozima, te jedan primjerak putem urudžbenog zapisnika, najkasnije do petka 18. siječnja 2019. godine.  Tekst natječaja s obrascom i uputama može se pronaći na web stranici: https://mzo.hr/hr/natjecaj-za-podnosenje-poticaja-za-podjelu-drzavnih-nagrada-za-znanost-za-2018-godinu?cat=40   Povjerenstvo za nagrade
Odbor za nagrade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) raspisao je Natječaj za dodjelu nagrada HAZU-a za 2018. Pozivamo ustrojstvene jedinice fakulteta da pošalju svoje prijedloge na e-adresu: nagrade@fsb.hr zajedno sa svim prilozima te jedan primjerak putem urudžbenog zapisnika, najkasnije do petka 18. siječnja 2019. U prilogu je tekst natječaja. Povjerenstvo za nagrade
Tvrtka BRP Rotax iz Gunskirchena (Austrija) je raspisala natječaj za zapošljavanje magistara struke i diplomiranih inženjera raznih tehničkih struka. Više informacija o natječaju nalazi se u privitku.
INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju objavljuje natječaj za radno mjesto na poziciji NDT suradnika. Natječaj je otvoren do 31. siječnja 2019. godine. Više informacija nalazi se u privitku.
Tvrtka LED Elektronika iz Ivanić-Grada je raspisala natječaj za studentski posao namijenjen studentima tehničkih fakulteta. Više informacija o natječaju nalazi se u privitku.
Prvi rezultati Natječaja Erasmus+ KA107 za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja
Sveučilište u Zagrebu objavilo je prve rezultate natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa Ključna aktivnost 1 (KA107) - Projekti mobilnosti između država sudionica u programu i partnerskih država za razdoblje mobilnosti 28.01.2019. do 31.03.2020.
INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju jedna je od vodećih tvrtki u svijetu na području razvoja tehnologije za ispitivanje vitalnih komponenti nuklearnih elektrana nerazornim metodama, provedbe samih ispitivanja i korektivnih akcija, kao i izrade različitih inženjerskih studija. Osim u nuklearnoj industriji, prisutni smo i u drugim granama industrije u kojima je nužna primjena nerazornih metoda. Budući da rastemo iz dana u dan, svoj tim želimo upotpuniti entuzijastičnim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju našeg Odjela za operativno poslovanje na poziciji NDT suradnika.
Natječaj za izbor nastavnika i suradnika objavljen je 21. prosinca 2018. godine u Večernjem listu, Narodnim novinama, EURAXESS portalu i na fakultetskoj web stranici. Natječaj je otvoren 30 dana i nalazi se u prilogu. 
Objavljen je natječaj za dodjelu stipendije Chinese Government Scholarship (CSC) na Xi’an Jiaotong Sveučilištu. Stipendijom se pokriva školarina, smještaj, osiguranje i mjesečni iznos od 3000 RMB za studente diplomskog studija, a 3500 RMB za studente doktorskog studija. Rok za prijavu je od 11.11.2018. godine do 15.03.2019. godine. Više informacija možete pročitati u privitku.

 ARHIVA VIJESTIFakultet strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5, 10002 Zagreb, p.p. 102, Croatia
MB 3276546; OIB: 22910368449; PIC: 996827485; IBAN: HR4723600001101346933, tel: +385 1 6168 222, fax: +385 1 6156 940